Marit's Schoonheidssalon

Declaré

Welkom in de wereld van Declaré.

Declaré werd rond 1980 ontwikkeld en was destijds wereldwijd  de eerste cosmeticalijn speciaal gericht op de gevoelige huid. De eigenaar is Troll Cosmetics. In 2004 werd La Valois Cosmetique, Saskia de Valois, agent voor Declaré in Nederland. De afdeling research en development zorgt voor voortdurende innovatie van de Declaré producten. Ze worden in Zwitserland gemaakt. Declaré staat voor transparantie, puurheid, optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. Weet je dat Declaré één van de eerste merken die de ingrediënten (inci) vermelde op de verpakking? Declaré wordt wereld wijd in meer dan 50 landen verkocht. 

Declaré zorgt voor de schoonheid van de gevoelige huid. De huid is teer, dunner en fijner dan de normale huid. En reageert eerder op invloeden van binnenuit en buitenaf. Er is een groot scala aan producten want ook de gevoelige huid kent meerdere huitype en condities.

 Omdat ik ook trainster ben voor het merk mocht ik meerdere malen op de trainingscentrums komen  en heb dan direct contact heb met de eigenaren en, directeuren, Dhr. Troll en zijn dochter Barbara Troll en de internationale trainster Elke Prämassing, deze ontmoetingen zijn geweldig en inspirerend en ik voel ik me daardoor enorm verbonden met het merk.

De producten verbeteren de huidbarrière, verminderen de gevoeligheid, geven actieve celbescherming, gaan veroudering van de huid tegen. Er is een breed scala aan producten en ik help je graag de juiste keuze te maken in de thuisverzorging.