Marit's Schoonheidssalon

Over mij

In 1987 heb ik mijn Stivas diploma schoonheidsverzorging gehaald aan de Noord-Hollandse academie in Alkmaar. Ik heb 8 jaar een salon aan huis gehad. Toen onze drie kinderen werden geboren was dit niet meer zo makkelijk te combineren en ben ik jaren gestopt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen een collega uit het dorp vroeg of ik een paar dagen bij haar wilde komen werken was de keuze snel gemaakt. Ik ging de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialistes doen bij U-Consultancy omdat ik er jaren uit was en wat bleek, het leren wat vroeger “moest”werd al snel mijn passie. Er was nog zoveel te leren. Ik heb ruim 7 jaar met veel plezier buitenshuis gewerkt en heb ondertussen al weer vanaf augustus 2015 mijn praktijk aan huis. Ondertussen was ik ook vanaf 2014 gaan werken voor Saskia de Valois eigenaar van de groothandel La Valois Cosmetique in Surhuisterveen. Een geweldig stap zo kon ik mijn passie voor Declaré en Dermophisologique gaan overbrengen, en startende schoonheidsspecialistes begeleiden. Deze mogelijkheid maakt mijn werk extra leuk omdat ik zo ook veel contact heb met collega schoonheidspecialistes. 

Ik vind het heel belangrijk om mijn kennis up to date te houden zodat ik steeds op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en wellness. Ieder jaar volg ik diverse opleidingen,workshops en cursussen en mijn specialisaties zijn geregistreerd bij de branche organisatie schoonheidsverzorging ANBOS.

Mijn liefde voor het vak en de mens maakt dat ik elke dag met veel plezier werk en geniet van de mooie ontmoetingen die ik heb met mensen. Ik ben me bewust van het feit dat mensen hun huid aan mij toevertrouwen en ga daar zorgvuldig en liefdevol mee om.  Tijdens een persoonlijk intake gesprek gaan we samen kijken welke behandeling past bij jou huidtype en conditie. En hoe we die kunnen verbeteren. In de behandelingen gaan huidverbetering en ontspanning samen.

Je komt in de juiste stemming door geur, muziek, warmte en aandacht. Alle  behandelingen bevatten verzorgende rituelen die je voorbereiden op ontspanning, ontstressen, en op de volgende stap in de behandeling. Daarbij maak ik gebruik van een serum, zachte borstels, essences, en drukpuntmassage.

Ik zie je graag in de salon.

Marit