Marit's Schoonheidssalon

Dermophisiologique

DERMOPHISIOLOGIQUE  is natuur cosmetica die grenst aan de medische wetenschap. Voor mij als schoonheidsspecialist,  een totaal concept omdat ik mij wil onderscheiden door unieke behandelingen aan te bieden voor gezicht en lichaam. 

Het aantal klanten met huidirritaties of huidproblemen groeit, net als de vraag naar producten die ontwikkeld zijn met volledig respect voor de natuur.

Bij Dermophisiologique komen deze twee werelden samen en ik laat  U graag een totaal beleving ervaren van geur en gevoel met een geweldig resultaat voor uw huid en prikkeling en welbevinden van alle zintuigen. Wellness en huidverbetering gaan samen. En resultaat wordt langer behouden door gebruik van de thuis producten. 

Dermophisiologique is een merk voor huidverbetering zonder conserveringsmiddel, minerale
oliën of petroleum derivaten, parabenen, allergieopwekkende parfums,PEG
alcohol en synthetische kleurstoffen.

Een speciale lijn voor mensen met kanker die mogelijk te maken krijgen met klachten door Oncologische therapie, de Ontherapy. Tevens speciale behandelingen hiervoor in de salon.

Oplossing voor Vette, Acné, Couperose en Rosacea, Droge, Normale, Anti-ageing, Pigmentatie, en Oogcontour problemen. Ook zijn er producten die ondersteuning geven bij afvallen, volume verlies van de borsten, vochtproblemen in de benen,en cellulite. Hiervoor is suppletie, en thee een aanvulling op de producten.

Voor iedere huidtype en conditie zijn er specifieke onderdelen:

  1. reiniging
  2. dieptereiniging en versteviging
  3. activering van de osmotische uitwisseling (=ontgiften en aanvullen van de mineralen en sporen elementen)
  4. oxygenatie (= het weefsel voorzien van zuurstof zodat de weefsels hun functies beter kunnen uitvoeren)
  5. metabole activering (=sterke stimulering van de doorbloeding, de huidcellen worden van nieuwe energie voorzien doordat de opname van zuurstof en voedingsstoffen zoals vitamines en eiwitten toeneemt, die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve schade.
  6. anti-oxiderend, bescherming tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve schade. Stimuleert de stofwisseling.

Hiervoor gebruik ik het Carbon masker, IJzermasker Maschero al Ferro, Osmoderm zouten, Thermofango Blu, Active Peel, Biolift Gel masker en Bio algen Complex.

In de behandelingen maak ik altijd gebruik van Essences en masseer ik met 100% zuivere olie uit de eerste koude persing. De olie bevat voedende bestanddelen voor herstel van de huid.

Aan het hoofd van het Research en Development staan:

Ambra Redaelli,Arts en Loretta Pizio Sales, zij werken zeer nauw samen met  Oncologen en Dermatologen in Italië. Dermophisiologique heeft diverse producten die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met kanker, Ontherapy. Deze producten herstellen de huid die zo kwetsbaar en aangedaan is door de gevolgen van oncologische behandelingen. 

 

Ervaar zelf deze heerlijke behandelingen in de salon.